16.8 C
Brăila
vineri, iunie 9, 2023
AcasăAdministratieLovitura dura pentru taximetristii din Braila! Vor fi mai putine taxiuri pe...

Lovitura dura pentru taximetristii din Braila! Vor fi mai putine taxiuri pe strazi

Recensamantul populatiei loveste in taximetristi. Pentru ca brailenii s-au imputinat, de la anul pe strazile municipiului vor circula mai putine taxiuri deoarece numarul de autorizatii taxi este corelat cu numarul de locuitori ai municipiului.

Astfel, in timp ce unii soferi se tem pentru siguranta locului de munca, altii isi freaca palmele de bucurie, la gandul ca si concurenta va fi mai mica.

CLM Braila a aprobat recent modificarea reglementarilor legale cu privire la organizarea si desfasurarea activitatii de transport in regim de taxi in municipiu.

Astfel, s-a stabilit ca se va emite un numar de 787 de autorizatii taxi transport persoane si 40 de autorizatii transport marfa. In prezent, in municipiul Braila sunt autorizate 856 de autoturisme pentru transportul de persoane in regim de taxi, dintr-un numar de 880 care era stabilit prin Hotararea CLM din 2019.

In situatia in care vor fi mai multe cereri de atribuire a autorizatie fata de numarul maxim, si anume 787, autoritatea de autorizare nu va mai efectua atribuiri noi, urmand sa se atribuie un numar de ordine care nu se afla in exploatare, pana la micsorarea numarului autorizatiilor taxi, prin disponibilizare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente