Acasă Eveniment Braileni, atentie la bijuteriile false / Au fost gasite la vanzare intr-un...

Braileni, atentie la bijuteriile false / Au fost gasite la vanzare intr-un magazin

La data de 10 decembrie, politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice împreuna cu inspectori din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Braila au oraganizat si desfasurat o actiune, pe raza municipiului Braila, pentru prevenirea si combaterea contrabandei, evaziunii fiscale si a comertului ilicit cu metale si pietre pretioase.

Astfel, a fost identificata o societate comerciala, pe raza municipiului, ce avea expus spre comercializare patru bratari, un lant cu pandantiv si o pereche de cercei purtand o marca identica sau similara cu o marca înregistrata pentru produse identice ori similare.

Bijuteriile, în valoare de aproximativ 9.300 de lei au fost ridicate în vederea continuarii cercetarilor, iar pe numele administratorului societatii comerciale a fost întocmit dosar penal în care se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de punere în circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca înregistrata, fapta prevazuta de Legea nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice.

Exit mobile version