21.5 C
Brăila
sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăAdministratieBraila se innoieste / 11 autobuze electrice, din China, vor circula pe...

Braila se innoieste / 11 autobuze electrice, din China, vor circula pe strazile din oras

Un numar de 81 de autobuze electrice vor fi livrate in municipiile Alexandria, Braila, Constanta, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Lugoj si Slobozia, ca urmare a finalizarii de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei a procedurii de atribuire a achizitiei, prin Programul Operational Regional. Autovehiculele au o lungime de circa 10 m si sunt destinate transportului public urban de calatori.

Astfel, Braila va avea 11 autobuze electrice, 3 statii de incarcare rapida si 11 statii de incarcare lenta. Toate autobuzele si statiile de incarcare vor fi puse la dispozitie de ofertantul declarat castigator, respectiv BMC TRUCK & BUS, produsul ofertat fiind autobuz electric GRANTON (China). Valoarea contractului este de 22.219.998 lei (fara TVA);

Finantarea proiectelor este asigurata de MDLPA, prin Programul Operational Regional (POR) 2014 – 2020, Axa prioritara 4 – “Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile”, Prioritatea de investitii 4e – “Promovarea unor strategii cu emisii scazute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, in special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilitatii urbane multimodale durabile si a masurilor de adaptare relevante pentru atenuare”, Obiectivul specific 4.1 – “Reducerea emisiilor de carbon in municipiile resedinta de judet prin investitii bazate pe planurile de mobilitate urbana durabila”.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Oare sunt fiabile si sgure si sa ofere confort ? Sau Romania nu este capabila sa construiasca autobuze electrice? Bine ca laudati ca avem elevi si studenti eminenti in scoli , realizari ciuciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente