Acasă Eveniment Bataie cu sabii si topoare in miez de noapte, in Braila /...

Bataie cu sabii si topoare in miez de noapte, in Braila / Doua victime

Reglarea de conturi in plina strada a devenit un obicei la Braila. Secvențe parca desprinse dintr-un film de groaza au avut loc noaptea trecuta, in municipiu. Inarmati cu topoare si sabii, trei barbati au intrat intr-un cafe-bar, in miez de noapte si au agresat pe alti doi care se aflau in incinta localului. Victimele au ajuns de urgenta la spital.

Conform informatiilor oferite de Biroul de Presa al IPJ Braila, azi-noapte, in jurul orei 03:55, politistii din cadrul Biroului Ordine Publica, in timp ce patrulau pe raza municipiului, au observat trei barbati ce aveau asupra lor obiecte contondente cu care loveau usile si geamurile unei societati comerciale.

La vederea politistilor barbatii au fugit, iar din primele cercetari a rezultat faptul ca cei trei barbati ar fi avut un conflict cu alti patru braileni aflati in incinta societatii.
In urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a doi dintre barbati, cu varstele de 41 si 45 de ani, ambii din Braila, acestia fiind transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Toate persoanele implicate in eveniment au fost identificate, in continuare fiind desfasurate activitati de localizare a celor trei braileni.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere si tulburare a ordinii si linistii publice.

Exit mobile version