Acasă Eveniment ULTIMA ORA! COCAINA in Braila / Traficanti de droguri prinsi in flagrant

ULTIMA ORA! COCAINA in Braila / Traficanti de droguri prinsi in flagrant

In ziua de 16 decembrie, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila, cu sprijinul B.C.C.O. – Galati, sub coordonarea procurorilor din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Braila, au efectuat o actiune de prindere in flagrant delict si patru perchezitii la imobile folosite de patru barbati, din Braila, banuiti de trafic de droguri de mare risc si de introducerea in tara de droguri de mare risc.

Actiunea de prindere in flagrant delict a fost efectuata cu sprijinul D.C.C.O. – Serviciul Antidrog, B.C.C.O. Timisoara si B.C.C.O. Bucuresti. In urma activitatilor desfasurate, au fost ridicate 250 de grame de cocaina, 19.000 de euro, 4 telefoane mobile si a fost pus sub sechestru un autoturism.

In cauza, s-a retinut faptul ca acestia ar fi introdus in tara cocaina, in vederea comercializarii in municipiul Braila.

In urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Braila au luat masura retinerii fata de cei patru barbati, cu vârstele de 20, 24, 37 si 54 de ani, iar, in ziua de 17 decembrie a.c., au fost prezentati in fata judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Braila, care a dispus arestarea preventiva a celor patru barbati.
Actiunea a beneficiat de sprijinul I.G.P.R. – I.N.C., I.P.J Braila – S.A.S., I.J.J. Braila, iar suportul operational a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale.

Exit mobile version