Acasă Eveniment Detaliile jafului de pe Calea Galati: Atacatorul a BATUT casiera si a...

Detaliile jafului de pe Calea Galati: Atacatorul a BATUT casiera si a FURAT mii de euro

Jaf in plina strada, ziua in amiaza mare. Un galatean de 34 de ani a intrat astazi, in jurul pranzului, intr-o casa de schimb valutar din municipiu cu scopul de a o jefui. A batut casierita si a incercat sa fuga cu buzunarele pline de bani. Alarma a fost data de o femeie care a sesizat Poliția Municipiului Brăila. La fața locului au ajuns imediat politistii din cadrul Biroului Ordine Publica care l-au imobilizat pe barbatul în cauza. Acesta a fost identificat, fiind vorba de un bărbat, în varsta 34 de ani, din județul Galati.

Conform informatiilor transmise de Biroul de Presa al IPJ Braila, din casa de schimb valutar a fost sustrasa suma de 2825 de euro și 214 lei, prejudiciul fiind recuperat in totalitate de politisti, banii fiind gasiti asupra barbatului in urma controlului corporal efectuat.

Angajata societatii, în varsta de 49 de ani, din municipiul Braila a fost transporta la spital în vederea acordarii de ingrijiri medicale. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata, in continuare fiind efectuate cercetari în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor in care a avut loc evenimentul.

Exit mobile version