16.8 C
Brăila
joi, iunie 8, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

Primaria Municipiului Braila, cu sediul in Piata IndependenteI nr. 1, anunta publicul interesat ca in data de 23.12.2021 ora 10.00 la camera 16 parter se va organiza o sedinta publica ce va avea pe ordine de zi prezentarea planului urbanistic zonal al initiatorilor Pascu Liviu si Pascu Beata cu obiectivul “CONSTRUIRE SPATIU COMERCIAL – PIESE PENTRU MASINI AGRICOLE SI GARD LA STRADA” la adresa Soseaua Baldovinesti nr. 67 lot 2 + 69, Municipiul Braila.

Sedinta publica este organizata de catre Primaria Municipiului Braila in conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica precum si cu Legea nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificarile si completarile ulterioare , coroborata cu H.G. nr. 1.242 / 2021 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei precum si stabilirea masurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente