Acasă Eveniment De prin Braila / Politist amenintat cu bataia de un brailean nervos

De prin Braila / Politist amenintat cu bataia de un brailean nervos

Un barbat de 42 de ani, din comuna Viziru, a fost plasat sub control judiciar şi este cercetat pentru ultraj dupa ce l-a ameninta cu bataia pe politistul din comuna, care l-a amendat pentru ca nu purta centura de siguranta.

In seara de 18 dcembrie, la ora 19:45, un politist din cadrul Sectiei 5 Politie Ruala Viziru l-a oprit in trafic pe un barbat, in varsta de 42 de ani, din comuna Viziru, in timp ce conducea un vehicul pe raza localitatii de domiciliu.

In urma controlului efectuat, soferul a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare totala de 870 de lei, pentru neportul centurii de siguranta, precum si pentru neprezentarea la sediul politiei pentru semnalarea unui daune a vehiculului, conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, moment in care soferul a devenit recalcitrant si l-a amenintat pe politist cu acte de violenta.

Astfel, a fost sesizat procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria insuratei, fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj, si, care, in aceeasi seara a dispus retinerea pe baza de ordonanta pentru 24 de ore a barbatului, acesta fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Braila.

Astazi, procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria insuratei a luat fata de brailean masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Exit mobile version