9.6 C
Brăila
luni, martie 27, 2023
AcasăAdministratieHaos dupa prima fulguiala in Braila / Strazi ca sticla si soferi...

Haos dupa prima fulguiala in Braila / Strazi ca sticla si soferi nervosi “Se merge bara la bara!”

E jale in oras !!! Patinaj Artistic !! Se merge bara la bara !!

Prima fulguiala din aceasta iarna, primele probleme in trafic. Strazile din Braila “neimportante” pentru unii dar foarte tranzitate de altii s-au transformat in patinoare dupa prima ninsoare. Fulguiala blanda, fara viscol si in cantitate destul de mica nu a avut puterea sa astearna “nametii” insa a incurcat serios brailenii iesiti dis-de-dimineata pe sosele.

Fosta Sosea Nationala Veche, denumita de braileni si Drumul Hotilor, preferata pentru a fenta traficul din oras, arata ca un imens patinoar la primele ore ale zilei. Cu viteza melcului si in cozi intinse pe zeci de metri, brailenii care au vrut sa ocoleasca Bariera Calarasilor, din cauza aglomeratiei, au regretat alegerea facuta. Nemultumiri au venit si din partea celor care au ales rutele din oras. Multi au fost revoltati de faptul ca au petrecut zeci de minute in trafic, pe distante scurte :”Am facut 45 de minute de la Scoala 2 pana la Sala Polivalenta. E haos!”

Valul de nemultumiri a curs pe retelele de socializare, acolo unde si primarul Dragomir a amenintat firmele, in sarcina carora se afla dezapezirea strazilor din municipiu, cu amenzi serioase. Printre societatile responsabile de circulatia buna pe strazi, pe timp de iarna, se afla si cea a Primariei.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente