9.6 C
Brăila
luni, martie 27, 2023
AcasăHobbyCum îți dai seama că cineva trișează la masa de Poker?

Cum îți dai seama că cineva trișează la masa de Poker?

Ai simțit că ultima ta partidă de Poker a fost cumva nedreaptă? Crezi că unul dintre jucători a reușită să trișeze cumva sistemul, să păcălească securitatea și să înșele dealerul? Dar oare cum a putut cineva să trișeze și să ocolească pedeapsa? În articolul de astăzi urmează să îți oferim informații atât de valoroase încât ai face bine să citești cu foarte multă atenție. Vrei să știi cum îți dai seama că la masa ta se află un trișor? Continuă să citești!

Joacă domestic

Adică nu este foarte agresiv chiar și în momentele în care cineva are un teanc de chipsuri destul de mic și ar putea fi cu ușurință dat afară de la masă dacă este pusă suficientă presiune. Poate că se gândește la free spins pe care le-a câștigat la sloturi sau la un jacuzzi fierbinte, dar alte motive nu există pentru un jucător să nu profite de ocazia de a scoate pe cineva de la masă decât dacă aceștia doi sunt parteneri de trișat. Poate că nu am oferit un exemplu foarte bun, dar de ce în mijlocul unui turneu, un jucător ar ezita să joace agresiv când are ocazia și mai ales când în fața lui se află un jucător cu puține chips? Pentru că sunt parteneri și intenționează să meargă mai departe în turneu.

Din păcate, de fiecare dată când se întâmplă acest lucru, nu prea ai ce să faci. Jucătorii au dreptul să ia ce decizii vor și să joace cum își doresc indiferent de cine se află în fața lor la masa de joc. Este și mai trist faptul că nu poți nici să contești acest stil de joc și nu ai cum să îi oprești. În realitate, nici nu ești amenințat deoarece dacă ești suficient de bun, îi vei scoate din turneu pe amândoi. Problema este pentru cei care nu își dau seama și ajung să fie blocați într-un pariu cu ambii parteneri. Este posibil ca atunci să te simți încolțit.

Își “donează” jetoanele

Am pus cuvântul între ghilimele pentru că de obicei aceste runde sau mâini de joc sunt hilare și dacă sunt făcute de o pereche de începători, îți vei da seama imediat de intenția pe care o au. Să îți donezi jetoanele înseamnă ca în mod intenționat să transferi chipsuri de la un jucător la altul. Unii jucători au o strategie atât de bine pusă la punct încât fac acest schimb atât de des chiar și înainte de big blinds pentru ca jucătorul care urmează să poată avea foarte multe chipsuri și implicit să aibă cum să facă pariuri mari. De menționat faptul că aceste strategii îi lasă pe jucători să mute chipsurile dintr-un loc în altul și astfel pot influența jocul cum își doresc.

Această strategie poate avea mai multe semnificații. Poate că unul dintre cei doi parteneri a comis o greșeală și a rămas fără chipsuri mai repede decât se aștepta. Pentru a-l salva de a la a fi eliminat din turneu, partenerul său poate să dea fold după ce acesta plasează un pariu pentru ca o parte din chipsuri să meargă la cel în nevoie.

Există un șablon

Șabloanele care sunt cele mai vizibile sunt cele pe care le poți contoriza cu ochiul liber. Aici vorbim despre rundele pe care le vezi că sunt mereu la fel. De exemplu, unul dintre jucători câștigă de fiecare dată când este rândul lui să împartă cărțile. Este puțin ciudat faptul că un astfel de șablon sau tipar se repetă pentru mult prea multe runde la rând. Dar oare cum reușește să câștige? Cea mai bună explicație ar fi că a descoperit o cale prin care își poate da singur cărți mai bune și astfel, mereu are șanse mai mari față de ceilalți jucători. Șabloanele de genul acesta sunt foarte greu de observat deoarece este destul de greu pentru unii oameni să creadă cel puțin că a masa de joc se trișează. Ai fi surprins de cât de frecvent prietenii se păcălesc între ei chiar și la masa de joc.

Sunt prea consistenți

Trebuie să oferim câteva sfaturi și pentru jucătorii care sunt pasionați de Pokerul din mediul online. Fie că vrei sau nu să recunoști, înșelătoriile sunt și vor fi mereu prezent oriunde în mediul online. Unii oameni sunt atât de inventivi încât pot să programeze unii boți pentru a juca pentru ei. Acești boți sunt destul de ușor de identificat datorită stilului de joc repetitiv. Boții sunt programați automat pentru a lua anumite decizii în momente identice ale jocului.

Deci dacă vei vedea că 30 de runde la rând, acel jucător dă mereu FOLD dacă i se cer pariuri all-in, ar trebui să te gândești că este posibil să joci împotriva unui program software.

Concluzie

Pokerul este un joc bazat pe îndemânare și este evident că unii jucători vor încerca să se folosească de trucuri, strategii de trișat și alte comportamente dăunătoare pentru a câștiga mai mulți bani. Ai grijă la jocurile tale și părăsește imediat camera de joc dacă suspectezi ceva ciudat.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente