Acasă Administratie VIDEO S-a “DESCHIS” asfaltul pe Mihai Bravu! Masina de gunoi scoasa cu...

VIDEO S-a “DESCHIS” asfaltul pe Mihai Bravu! Masina de gunoi scoasa cu macaraua din craterul urias

O masina de gunoi, apartinand firmei BRAI-CATA, a ramas intepenita in asfalt dupa ce acesta s-a surpat sub ea. Intregul eveniment, produs din cauza unor pierderi de apa provenite de la ruperea unui robinet de concesie, a avut loc aseara, la intersectia Str. Mihai Bravu cu Str. Albinei.

Politistii din cadrul Biroului Rutier s-au deplasat la fata locului, din primele verificari stabilindu-se faptul ca o masina de gunoi se deplasa pe strada Mihai Bravu, iar in urma unei manevre de intoarcere, partea carosabila s-a surpat sub aceasta. In urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

In cauza se continua verificarile in vederea stabilirii cu exactitate a situatiei de fapt si luarii masurilor legale in conformitate cu prevederile in vigoare.

Potrivit reprezentantilor CUP Dunarea, lucrarile din zona au fost efectuate in perioada 2011 – 2014, de asocierea Tancrad si Arcon AG, prin Proiectul POS Mediu – „Reabilitarea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata in judetul Braila”.

Este important de mentionat faptul ca defectul a aparut dupa finalizarea perioadei de garantie a lucrarii. 

 In acest moment robinetul a fost inlocuit, iar zona a fost refacuta temporar urmand sa se asfalteze, cand vremea va permite. 

Vezi aici VIDEO

sursa video: FACEBOOK

Exit mobile version