Acasă Eveniment La o labuta de a-si omori stapanul / Un motan daltonist a...

La o labuta de a-si omori stapanul / Un motan daltonist a provocat haos intr-o intersectie din Braila

Astazi, intersectia de la Piata Mare din Braila a fost scena unui ambuteiaj de proportii, dupa ce un motan, insotit de stapanul sau, a psu labuta gresit pe trecerea de pietoni.

Motanul ”Alin”, un negricios daltonist adunat de pe strazi de catre stapanul sau a fost la o labuta de a ramane orfan. Dupa ce l-a insotit la un magazin de unde i-a cumparat mancare si nisip, ”Alin”, aflat la trecerea de pietoni, a tasnit in traversarea strazii, pentru a confundat semaforul aflat pe rosu cu verde. Increzator in ”Alin”, stapanul l-a urmat, actiune ce a geberat haosul. Mai multe masini au franat brusc, ca sa-i evite pe cei doi, imaginea stapanului care a ales sa isi arunce cumparaturile pentru a-l salva pe ”Alin” impresionandu-i pe cei mai multi dintre ei.

In cele din urma, ”Alin”, stapanul sau si o parte dintre cumparaturi au ajuns cu bine pe partea cealalta. Din pacate, nu va putem oferi imagini din intersectie deoarece Politia Locala, aflata intr-o relatie de sclav-iobag cu Politia Nationala, nu ne-a putut pune la dispozitie imaginile fara acordul noului militian-sef din Ianca. Toate acestea, in ciuda faptului ca ”Alin” este un nume care chiar si pentru un pisic ar trebui sa spuna multe.

Il asteptam pe stapanul motanului sa ne contacteze pentru a-i dona mancarea si nisipul de care ”Alin” nu a mai avut parte.

Exit mobile version