Acasă Local Culmea corectitudinii in Braila / O gaina fara bilet a fost amendata...

Culmea corectitudinii in Braila / O gaina fara bilet a fost amendata pe linia 5

Azi la pranz, intr-un autobuz al liniei 5 aflat in statie la Piata Mare a izbucnit un scandal de proportii dupa ce o gaina a fost prinsa fara bilet de vasnicii controlori ai Braicar.
Mijlocul de transport era foarte aglomerat, iar un brailean din Chercea, care tocmai pleca cu o gaina pe care incercase sa o vanda la Piata Mare a intrat in conflict atat cu controlorii, cat si cu pasagerii care trebuiau sa stea in picioare pentru ca a pus pe scaunul de langa el cutia cu gaina.
Am ramas fara bani de sarbatori, asa ca m-am dus dis-de-dimineata in piata, cu Monica, ca asa ii zic eu, sa o vand. N-am gasit pe nimeni, chiar daca e grasa, pentru ca multi mi-au zis ca e prea batrana si fierbe greu. Nu-i adevarat, ca doar stie toata lumea ca gaina batrana face zeama buna. Eu n-am stiut ca domnu’ primar a dat lege ca fiecare scaun sa fie platit. Eu am crezut ca e vorba numai de oameni, nu si de pasari, asa ca n-am stiut ca trebuie bilet sa tin gaina langa mine. Am dat datele din buletin la controlori, dar eu sper ca domnu’ primar are inima buna si le va spune sa ma ierte de amenda, de fapt nu pe mine, pe gaina. Gata! O tai, ca numai belele imi aduce, de-am ajuns eu sa ma pun rau cu domnu’ primar din cauza lu’ Monica“, a declarat obidit proprietarul gainii.
Reamintim ca un caz similar s-a petrecut in urma cu cativa ani in Municipiul Buzau, cand s-a ajuns la proces, proces pe care proprietarul gainii l-a pierdut.
Sfatuim pe aceasta cale pe toti posesorii de animale sa respecte hotaririle consiliului local din Braila privitoare la transportul animalelor si pasarilor in mijloacele de transport in comun, atatea cate mai sunt.

Exit mobile version