18.7 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăEvenimentExista turnatori ai Securitatii in administratia si politica braileana

Exista turnatori ai Securitatii in administratia si politica braileana

Profesorul universitar Gheorghe Chiru, seful PNTCD Braila, a declarat ca “administratia si politica locala, la varf, gem de turnatori ai fostei Securitati”, adaugand faptul ca “cei trecuti de 45 de ani” ar trebui sa dovedeasca ca nu au fost turnatori prezentand o adeverinta eliberata de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.
“La nivel de Braila avem urmasi destoinici ai Partidului Comunist, avem turnatori. La momentul alegerilor si-au declarat neapartenenta la Securitate, dar e o hartie fara valoare. Cei trecuti de 45 de ani sa vina fiecare cu hartie de la CNSAS ca nu au fost turnatori. Gem Prefectura, Primaria si Consiliul Judetean de turnatori. Noi avem, la Braila, turnatori, nu ofiteri, sa ma ierte Dumnezeu”, a precizat Chiru.
Profesorul universitar a mai mentionat ca “acesti indivizi” au fost protejati de sistem, iar, in administratia locala, faptul ca ai fost turnator al Securitatii a reprezentat un punct in plus la promovarea intr-o anumita functie: “Se stiu intre ei, se pupa, se agreaza, merg impreuna la piscina, la tenis”.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente