28.3 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăEvenimentO posibila explicatie a cutremurelor din Vrancea / Experimente la estul Marii...

O posibila explicatie a cutremurelor din Vrancea / Experimente la estul Marii Negre

Cutremurele din zona Vrancea sunt din ce in ce mai dese, din fericire intensitatea nefiind atat de mare incat sa puna in pericol populatia. Explicatiile referitoare la producerea acestora sunt foarte multe, dar dincolo de cauzele naturale existand posibilitatea producerii lor si ca urmare a unor experimente nucleare dezvoltate in laboratoare / poligoane subterane, asa cum scria inca din 1991 in publicatia rusa Argumenti i fakti (Argumente si fapte), citata un an mai tarziu de Evenimentul Zilei.

Potrivit rusilor de la Argumenti i fakti, experimentele din subteralenele unor laboratoare situate in Georgia ar putea fi unda dintre cauzele producerii unor cutremure de instensitati mici spre medii care se manifesa inclusiv in tara noastra.

Reamintim cititorilor nostri ca, de la inceputul anului, a avut loc un val de cutremure in Romania, in primele trei zile ale anului producandu-se unul in fiecare zi. Ultimul s-a produs in noapte de vineri spre sambata si a avut 4 grade pe scare Richter.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente