25.3 C
Brăila
luni, iunie 5, 2023
AcasăEvenimentCoronavirusul este din nou "pe val" / Zeci de elevi din Braila...

Coronavirusul este din nou “pe val” / Zeci de elevi din Braila au trecut in online

In plina explozie a infectarilor, elevii din invatamantul primar si prescolar  revin astazi la scoala, insa fara teste antigen.

Elevii din ciclul primar si prescolarii revin in banci, dupa ce, cu o saptamana in urma, s-au reluat cursurile la ciclurile gimnazial si liceal. Ei s-au intors in banci pe 3 ianuarie. Decalajul dintre cele trei cicluri de invatamant a fost decis pentru ca elevii mai mari sa recupereze materia din vacanta fortata la care a apelat Ministerul Educatiei in valul 4 de coronavirus.

Noua saptamana incepe fara testare in scoli, pentru ca stocurile de teste de saliva nu pot fi refacute de Guvern, din cauza unei licitatii blocate. Intre timp, la Braila zilnic creste numarul de noi infectari, iar elevii incep, clasa cu clasa, sa treaca in online.

Inspectoratul Scolar Judetean anunta ca se fac cursuri online in cazul a trei clase de la unitati din municipiul Braila. Este vorba despre clasa a XII C a Colegiului National “Gheorghe Munteanu Murgoci”, a XII B din cadrul liceului Panait Istrati si clasa a V B a scolii Gimnaziale “Mihai Eminescu’.

Astfel, zeci de elevi fac cursuri din fata calculatorului, ca urmare a confirmarii unor cazuri de infectare cu noul coronavirus, in clase de invatamant liceal sau gimnazial.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente