Acasă Eveniment Un brailean si-a violat fata de 12 ani promitandu-i bomboane / Brailenii...

Un brailean si-a violat fata de 12 ani promitandu-i bomboane / Brailenii cer pedeapsa cu moartea

Peste doua zile , o bestie cu chip de om poate iesi din arestul Politiei, pentru ca ii expira mandatul de arestare preventiva pentru ca si-a violat fata in varsta de 12 ani

Din probele administrate pana la acest moment, a rezultat ca “din toamna lui 2020 si pana la mijlocul anului 2021 inculpatul B.I. a intretinut raporturi sexuale normale cu fiica sa minora”, au scris procurorii in documentele anchetei penale.

Bestia a incercat sa scape contestand ancheta procurorilor, dar judecatorii au respins apelul acesteia.

Bomboane pentru sex

Cazul aflat pe masa judecatorilor braileni arata ca infractiunea comisa de B.I. a fost in forma continuata, motiv pentru care acesta se afla pentru inca putina vreme in arest. “Greii” politiei brailene au instrumentat ca la carte dosarul si au aratat ca tatal copilei de 12 ani si-a premeditat fapta. Surse din cadrul anchetei au declarat pentru infobraila, cel mai citit site brailean, ca fetita de 12 ani a trait un adevarat cosmar.

Copila a fost mai intai ademenita cu dulciuri pentru a face sex cu tatal ei, iar cand aceasta a refuzat a fost batuta, legata, infometata si violata

Brailenii cer pedeapsa cu moartea pentru violatori

In urma unui sondaj telefonic facut printre cele cateva zeci de mii de persoane care urmaresc infobraila.ro se trage concluzia ca peste 50% vor ca tatal violator sa fie pedepsit cu moartea, 30% sa fie castrat, iar restul cred ca trebuie sa fie condamnat la inchisoare pe viata.

Exit mobile version