Acasă Administratie Un turnator la Securitate – sef peste sute de milioane de euro...

Un turnator la Securitate – sef peste sute de milioane de euro din Braila / El este Doru Damian!

Doru Damian este un lingau pesedist, care si-a gasit un culcus nou. Fost membru de vaza in PSD-ul condus de Gheorghe Bunea Stancu, anti-american, sef de asigurari pentru ”celebra” firma care asigura ”Tancrad” si ii platea comisioane nevestei patronului etc. CV-ul de militian ajuns peste noapte este lung. Ce nu stiti este insa faptul ca PSD, adica Tudose si ai lui l-au pus director executiv la Asociatia Intercomunitara Dunarea Braila, un ONG de ”stat” cu sute de milioane de euro pe care le administreaza. Un loc caldut pentru marea calitate a ex-militianului Doru DamianȘ turnator la Securitate!

Infobraila, cel mai citit ziar brailean, a intrat in posesia adeverintei nr. 119 de la CNSAS, care arata ca Doru Damian, fostul militian, pesedist de nadejde, este turnator la Securitate. Un jeg care a avut indicativul ”Vlad”! Un jeg care acum este director executiv al unui ONG din care fac parte toti primarii braileni, inclusiv Marian Viorel Dragomir sau presedintele CJ Braila, Iulian Francisck Chiriac. Atat a gasit PSD sa puna, un jeg turnator. Atat s-a putut!

CITESTE SI Un brailean si-a violat fetita “ca la Amsterdam” / Judecatoarea, ”prietena violatorilor”, l-a lasat acasa

Damian a inceput colaborarea cu Securitatea pe cand se afla la CFA Braila, la ”combinat” adica. Acum 41 de ani, Damian a semnat pactul cu Securitatea. ”DAMIAN Doru este titular al dosarului fond retea nr. R 2465 (cota C.N.S.A.S.). Domnia sa a fost recrutat la data de 14.01.1982, pentru incadrarea informativa a sectiei A.T.M. din cadrul C.F.A. Braila, pentru “cunoasterea din timp a unor stari de lucruri si a unor fenomene negative generatoare de evenimente cu pagube pentru economia nationala, a cunoasterii activitatii, comportamentului, relatiilor unor persoane ce sunt in atentia organului de securitate”. A semnat un Angajament, avand numele conspirativ “Vlad””, se arata in documentul CNSAS obtinut de Infobraila, cel mai citit ziar brailean.

TURNATOR. Damian, fost turnator militian se infrupta din bani publici.

Lista turnatoriilor lui Damian este lunga, dar trebuie sa retineti ca robinetele de reglare de la CFA americane sunt mai proaste decat cele sovietice. Dupa turnatoriile la Securitate, Damian a ajuns militian, apoi politist, apoi politician, apoi turnator alaturi de fostul primar impotriva sefului de partid, apoi filorus, apoi antiamerican, apoi sef de sucursala de asigurari, apoi a primit o sinecura din banii nostri! Asa cum ii sta bine unui pesedist turnator la Securitate!

CITESTE SI Prostituata ”din dragoste” face victime in serie / E taximetrista! / Isi filmeaza clientii

CITESTE SI Brailean, infarct dupa ce a primit factura la gaze / 2.000 de lei de plata intr-o luna, la un apartament de 2 camere

Exit mobile version