8.3 C
Brăila
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

Primaria Municipiului Braila cu sediul in Piata Independentei nr. 1 anunt publicul interesat, ca in data de 17.01.2022 ora 9.30 la camera 16 parter, se va organiza o sedinta publica ce va avea pe ordine de zi prezentarea Planului Urbanistic Zonal al initiatorului Electromontaj S.A. cu obiectivul “CONSTRUIRE CENTRU COMERCIAL CU REGIM DE INALTIME PARTER SI ETAJ FORMAT DIN: 1 HYPERMARKET (incluzand spatiu comercializare si servire produse tip fast food, padocuri carucioare, rezerva de incendiu si statie pompare); 2. SUPERMARKET (incluzand rezerva de incendiu si statie pompare); 3 CLADIRE SPATII COMERCIALE; AMENAJARE ACCESE AUTO SI PIETONALE, AMENAJARE PARCARI, AMPLASARE MIJLOACE PUBLICITARE PE TEREN SI FATADE, POSTURI TRAFO SI DE CONEXIUNE, AMENAJARE SPATII VERZI, IMPREJMUIRE, ORGANIZARE DE SANTIER” la adresa strada Industriei nr. 17, lot 2, strada Industriei lot 3, nr. cad 96251 si nr. cad. 96252 din municipiul Braila.

Sedinta publica este organizata de catre Primaria Municipiului Braila conform Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica.

In constextul aparitiei riscului de imbolnavire cu COVID-19, persoanele participante sunt obligate sa poarte masca de protectie la intrarea in Primaria Municipiului Braila. Accesul in sala de sedinte se va face in limita locurilor disponibile, respectandu-se totodata distantarea fizica impusa de normele sanitare in vigoare.

Articolul precedentAnunt public
Articolul următorCum sa faci sa nu te prinda sotul amantei
RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente