Acasă Local Cum sa faci sa nu te prinda sotul amantei

Cum sa faci sa nu te prinda sotul amantei

Dragostea nu tine cont de reguli, motiv pentru care se intampla sa iubesti uneori doi barbati in acelasi timp si sa nu stii pe care sa-l alegi. Tragedia se intampla cand unul afla de celalalt sau cand sotul te prinde cu amantul, asa s-a intamplat si cand un brailean in varsta de 36 de ani si-a prins sotia inselandu-l cu un adolescent. Barbatul, devastat ca sotia ii este infidela, a decis sa faca un gest incredibil. Si-a trimis sotia la intalnire pentru a-i da “o lectie” amantului. La intalnirea barbatului inselat cu amantul au avut loc scene socante. Braileanul l-a lovit pe adolescent de mai multe ori in zona capului si i-a adus insulte, toata scena fiind filmata. In urma viralizari filmuletui, braileanul inselat a fost retinut.

Metoda “telefonul”

In general se spune ca barbatii nu se pot controla, dar nici femeile nu sunt, tocmai, mironosite intr-ale pornirilor sexuale. Reprezentantele sexului frumos sunt la fel de predispuse in a insela, atat din punct de vedere biologic, cat si social. Vazand ce i s-a intamplat adolescentului, un barbat “iscusit in arta amorului” ne-a prezentat o tehnica care poate salva “pielea” multor amanti .

Desi orice loc familiar ar trebui evitat, pentru ca exista sanse ca “sotul” sa vina mai devreme de la serviciu, iata o metoda prin care poti sa iti traiesti idila ascunsa chiar in locuinta amantei: “Am vazut ce i s-a intamplat tanarului amant si m-am gandit sa-i dau o mana de ajutor, de fapt nu doar lui, ci tuturor celor aflati la nevoie . Asa se intampla cand nu esti experimentat, trebuie sa stii sa deti controlul. Metoda telefonul este un siretlic prin care poti scapa de orice suspiciune atunci cand te duci acasa la o femeie maritata. Eu de fiecare data parcam masina pe locul de parcare al sotului amantei, lasam un biletel prin care ma scuzam ca i-am ocupat locul, urmat de numarul de contact. Asa stiam de dinainte cand sotul amantei mele ajunge acasa, anuntat chiar de el” ne-a marturist barbatul trecut prin “multe parcari”.

Exit mobile version