Acasă Eveniment EXCLUSIVITATE  VIDEO / Poti angaja un criminal direct din Romania / Infobraila...

EXCLUSIVITATE  VIDEO / Poti angaja un criminal direct din Romania / Infobraila a sesizat SRI

Daca pana acum doar in Rusia puteai angaja un criminal mai usor decat ai comanda o pizza, din nefericire acest lucru se poate intampla acum si din Romania, direct de pe un site redactat in limba romana.

Site-ul prezinta o lista intreaga de modalitati in care poti cere unui asasin platit sa elimine pe cineva sau sa ii creeze diferite neplaceri, cum ar fi incendierea masinii sau a casei, fapt care ne duce cu gandul la exploziile cel putin ciudate ale unor masini la Arad, Otopeni, Piatra Neamt, Braila, Botosani si in alte locuri, deflagratii soldate uneori cu moartea soferului.

Asasinii au legatura directa cu Mafia Rusa

”Am creat acest site pentru a accepta ordinea de a ucide in toata lumea. Reteaua noastra criminală are filiale in fiecare oras important din lume. Ucigasii angajati sunt gata sa-ti indeplineasca ordinele de omor si ss ofere o gamă largs de servicii in această zona, de la omoruri primitive cu unitate pe strada, până la eliminare si la rapirea profesionala. Prin angajarea unui angajat criminal in serviciul nostru, puteti fi sigur că aveti de-a face cu profesionisti. Site-ul nostru este situat în zona offshore, conexiunea este criptată prin HTTPS. Puteti fi sigur de confidentialitatea corespondentei cu noi și puteti utiliza cripto-mailuri anonime pentru a ne contacta. Plata serviciilor unui asasin se face folosind Bitcoin. Ucigasii nostri nu va contacteaza si nu stiu cine a comandat uciderea, ei fac doar treaba, o comanda de la operatorul nostru din regiunea lor. Cel mai bine sa te razbuni pe o persoana, cum sa pedepsetti o persoana, cea mai bună răzbunare asupra unei persoane este sa ordoni omorul si sa-l indepartezi din viata!”, se arata pe site-ul de angajat asasini.

Site-ul se vrea cel mai bun in domeniu, cu asasini care au legaturi stranse cu mafia rusa. Iata lista propusa de asasinii de inchiriat, inclusiv preturile la care poti beneficia de serviciile acestora. La finalul articolului, puteti urmari un material video care va poate afecta emotional, in care este aratat pe viu modul de actiune al asasinilor platiti.

Lista de preturi pentru omoruri

Preturi sunt in functie de felul in care se doreste realizarea comenzii. Pentru o  ”crima simpla cu un cutit sau un pistol pe principiul „loviti si alergati / trageti si alergati” pretul este 20.000 USD, pentru ”crima care sa para talharie” se solicita 30.000 dolari, la fel ca si pentru otravire detectabila. Daca vreti sa otraviti pe cineva fara ca otravirea sa poate fi dedusa din punct de vedere criminalistic, ar trebui sa platiti 100.000 de dolari, iar pentru rapire urmata de omor si eliminarea cadavrului costul este de 200.000 de dolari.

Lista de preturi pentru omoruri, in functie de felul in care acestea se produc

Infobraila a sesizat SRI

Conducerea ziarului Infobraila, cel mai citit site brailean, a luat decizia sa nu publice adresa de internet al siteului de pe care pot fi angajati asasini, pentru ca el este accesibil din Romania, iar siteul, redactat in limba romana, sustine ca poate ”executa comenzi” si din tara noastra. Mai mult, o sesizare oficiala a fost trimisa in aceasta dimineata Serviciului Roman de Informatii, de la care nu am primit, deocamdata, nici un raspuns. Cel mai probabil, autoritatile din Romania vor investiga cazul si vor lua decizia blocarii accesului la acest site de pe teritoriul tarii noastre.

https://infobraila.ro/wp-content/uploads/2022/01/Crime-la-comanda-si-in-Romania.mp4
Asasinii au publicat un material video despre felul in care actioneaza
Exit mobile version