Acasă Eveniment ACCIDENT / Prietena fiului patronului de la Cafe Noir a scapat ca...

ACCIDENT / Prietena fiului patronului de la Cafe Noir a scapat ca prin urechile acului

Vineri noapte, in timp ce se deplasa cu un BMW seria 4 pe Bulevardul Dorobantilor, prietena fiului patronul cunoscutei locatii Cafe Noir a fost lovita violent de catre un alt autovehicul, care nu i-a acordat prioritate, asa cum sustin si martorii, dar si cum a relevat acheta primara efectuata de catre politisti la fata locului.

Denisa, prietena fiului patronului de la Cafe Noir, a scapat nevatamata din accident

In aceste momente, masina este ridicata de pe carosabil cu ajutorul unei platforme, pentru a fi eliberat drumul si pentru a fi dusa pentru evaluarea expertilor in asigurari.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, prietena fiului patronul de la Cafe Noir scapand ca prin urechile acului din accident.

Unul dintre ocupantii masinii conduse de prietena fiului patronului de la Cafe Noir a povestit cum s-a intamplat: “Circulam regulamentar pe Dorobanti iar niste “domni”dintr-un autoturism nu au acordat prioritate si ne au lovit”.

“Eu am condus masina, eu sunt prietena lui, el nu se afla in vehicul”, a declarat Denisa Buzea, jurnalistilor din echipa de noapte a cotidianului Infobraila, cel mai citit site brailean, lamurind astfel situatia confuza aparuta imediat dupa accident, cand informatii contradictorii soseau de la fata locului.

Exit mobile version