19.5 C
Brăila
sâmbătă, iunie 10, 2023
AcasăEconomieAnuntul momentului / Puteti sa nu platiti facturile ca nu vi se...

Anuntul momentului / Puteti sa nu platiti facturile ca nu vi se taie gazele

Dupa ce au fost ingroziti de facturile de la energie electrica si gaze, romanii isi doresc ca facturile sa fie refacute si spera sa nu fie debransati.

Speranta romanilor nemultumiti, din cauza cresterii facturilor, vine de la Ministrul Energiei, Virgil Popescu, care a anuntat ca Guvernul va reintroduce imposibilitatea debransarii pentru toate categoriile de consumatori casnici, nu doar pentru cei vulnerabili. Facturile la energie si gaze care nu au respectat plafoanele reglementate se vor reface, iar la aceste facturi nu se vor impune penalitati.

“Dupa ce am vazut ce fac furnizorii, emit facturi, forteaza plata acestor facturi, existand acest risc al debransarii evident, cand le dam o sanctiune pe facturi, de refacere a facturii, de nepercepere a penalitatilor, trebuie sa ne asiguram ca nu pot fi abuzuri din partea frunizorilor impotriva oamenilor care nu au capacitatea de negociere cu furnizorii, asa cum e probabilitatea sa aiba firmele mari. Pe toata perioada aceasta de aplicare a legii nu vor fi debransari, nu doar pentru consumatorii vulnerabili, care sunt protejati, ci pentru toti consumatorii” a spus Virgil Popescu.

Cel mai probabil, interzicerea debransarii va fi reintrodusa saptamana aceasta prin ordonanta de urgenta, ca urmare a neregulilor privind facturile primite de la consumatori. Furnizorii de energie electrica si de gaze naturale care nu vor respecta interdictia debransarii risca sa primeasca amenzi cuprinse intre 200.000 si 300.000 de lei, dupa cum stabileste proiectul de lege.

Citeste si Prostituata ”din dragoste” face victime in serie / E taximetrista! / Isi filmeaza clientii

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente