Acasă Eveniment EXCLUSIVITATE / Care este starea braileanului de 29 de ani care a...

EXCLUSIVITATE / Care este starea braileanului de 29 de ani care a scapat cu viata din masina mortii / Prietenii lui au murit pe loc

Dupa tragedia care a indoliat Braila odata cu moartea a doi tineri, Ionut Alexandru si Rodica, cu varstele de 26 respectiv 29 de ani, apare si o veste buna in ceea ce il priveste pe al patrulea pasager al masinii care s-a infipt intr-un TIR sambata seara, la iesirea din tara, prin vama Nadlac. Tanarul de 29 de ani, originar tot din Braila, care se afla pe bancheta din spate in masina devenita cosciug pentru trei suflete, se simte mai bine si este constient.

Acesta este internat in spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, acolo unde a ajuns imediat dupa accidentul de sambata dimineata. Acesta este constient. A suferit traumatisme craniere, abdominale si la o mana, unde a suferit si o interventie chirurgicala.

In exclusivitate pentru Infobraila, purtatorul de cuvant al spitalului Clinic Arad, Simina Roz ne-a declarat in aceasta dimineata:

A ajuns la spital cu politraumatisme la nivelul capului, al abdomenului si la mana dreapta. La nivelul mainii dreapte a suferit si o interventie chirurgicala. Este constient. Nu este in stare grava.

Va informam ca tanarul a iesit singur din masina mortii imediat dupa impactul cu TIR-ul, asta pana sa ajunga salvatorii la locul accidentului. Din nefericire, pentru prietenii lui, doi din Braila si o fata din Tulcea, nu s-a mai putut face nimic, acestia murind pe loc.

CITESTE SI SFASIETOR! Ei sunt tinerii din Braila care au murit in accidentul de la Nadlac / Dumnezeu sa ii odihneasca in raiul lui

CITESTE SI Carnagiu / VIDEO Trei braileni au murit dupa ce masina in care se aflau s-a infipt intr-un TIR

Exit mobile version