10 C
Brăila
miercuri, martie 22, 2023
AcasăEvenimentAsta mai lipsea! Nino Nino! Francisk Chiriac ar putea merge cu girofarul...

Asta mai lipsea! Nino Nino! Francisk Chiriac ar putea merge cu girofarul prin oras!

Curand, codul rutier s-ar putea schimba doar pentru presedintii Consiliilor Judetene. Presedintii ar putea avea dreptul sa aiba girofar pe masini. Propunerea a venit din partea mai multor deputati PSD care au declarat ca alesii locali intervin la urgente si ar trebui sa circule fara sa stea in trafic.


Aceasta propunere nu a ramas fara consecinte, a starnit revolte, atat in randul soferilor, cat si in randul politistilor. “Nu mi se pare corect. Si noi ne grabim si nu ne punem girofare” este unul dintre zecile de mesaje ale soferilor revoltati.


Au fost situatii cand au fost accidente rutiere cu materiale periculoase, au fost situatii cand sunt blocaje, sunt tot felul de situatii in care prezenta presedintelui Consiliului Judetean se impune pentru a interveni cat mai prompt” a declarat deputatul PSD, Nicolae Georgescu.

Conform proiectului de lege, alesii Consiliilor Judetene nu vor avea doar semnale luminoase ci si semnale acustice pe care le vor putea controla cu o telecomanda, din interiorul masinii.


Aceste posibile privilegii ale alesilor locali ingreuneaza munca politistilor. Mai ales ca acum agentii trebuie sa anunte prin statie de fiecare data cand vor sa foloseasca girofarul. Proiectul este acum in camera deputatilor, in for decizional.

Daca proiectul va trece, presedintele Consiliului Judetean Braila, Francisk Chiriac, ar putea circula cu girofarul pornit prin oras.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente