Acasă Pamflet Loredana Groza a gasit solutia pentru a ramane cu “papuselul” cu 20...

Loredana Groza a gasit solutia pentru a ramane cu “papuselul” cu 20 de ani mai tanar

Loredana Groza si Nick Casciaro au bagat internautii in ceata, dupa ce s-au afisat foarte apropiati pe retelele de socializare.


Nick Casciaro a castigat “X Factor 2021”, alaturi de indragita cantareata. Italianul i-a promis iubitei sale ca o va cere de sotie daca va castiga concursul. Desi a castigat, Nick nu s-a tinut de promisiune si a ales sa-si petreaca sarbatorile alaturi de Loredana, in Romania.

Desi multa vreme s-a zvonit ca Loredana Groza ar avea o idila cu Nick, cei doi au negat, spunand ca singura legatura este cea profesionala. Se pare ca Loredana Groza a gasit solutia pentru a ramane cu Nick Casciaro, adoptia. Daca Nick face parte din familie, “gurile rele” nu vor mai starni controverse.

Castigatorul “X Factor” a dorit sa sublinieze faptul ca el si cu Loredana se amuza foarte tare cand vad mesajele internautilor. Mai mult, cantaretul a precizat ca Loredana ii este ca o mama si se iubesc, ca o familie.

“Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toti oamenii care tasteaza lucruri prostesti pe Instagram si Facebook doar ma fac sa rad mult. Radem mult pe acest subiect, pentru ca e tot parte din industrie, deci OK” le-a transmis Nick fanilor sai.

Exit mobile version