19.4 C
Brăila
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăEvenimentEXCLUSIVITATE / Chivu a transformat biroul sefului IPJ in budoar

EXCLUSIVITATE / Chivu a transformat biroul sefului IPJ in budoar

Dupa dezvaluirile colegilor nostri de la Viespea, ploua cu informatii despre obiceiurile celui care a fost de doua ori seful IPJ: Catalin Chivu.


Sursele noastre, extrem de bine informate, au dezvaluit pentru ziarul Infobraila, cel mai citit ziar brailean, noi detalii despre comportamentul comisarului Catalin Chivu. Iubitor de frumos, comisarul a transformat, la un moment dat, biroul comandantului IPJ intr-un adevarat budoar. “Statea acolo ore intregi cu o femeie, fie vorba intre noi frumoasa, in timp ce sefii de servicii care aveau treaba cu el, atarnau in alte camere cu orele. Fata, pe numele ei Ramona, era febletea lui Catalin. Din nefericire, seful IPJ avea ochi doar pentru ea si mai putin pentru problemele institutiei. Deja toti isi dadeau coate si radeau, pentru ca desi era insurat cu procuroarea Cleopatra Chivu, el venea de mana cu Ramona la serviciu. A trebuit sa vin sa-i spun ca ce face el nu este bine, nici pentru propriai lui persoana si nici pentru institutie. La sfatul meu, a renuntat la acest comportament, dar a aparut o alta problema. Mama Ramonei l-a sunat zilnic, timp de mai multe luni si i-a reprosat ca ar trebui sa se hotarasca in privinta sentimentelor sale << Ce facem cu fata domnule comandant, ca ea sufera dupa dumneavoastra>>, ii spunea mama Ramonei” a declarat pentru Infobraila o sursa importanta din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Investigatia reporterilor nostri arata ca singura femeie potrivita descrierii este o persoana care lucreaza in compartimentele administrative ale institutiei. Cum nu ne dorim sa prezentam cuceririle domnului comisar Catalin Chivu, ne limitam prin a prezenta doar aspectul ludic al actiunilor acestuia.

Daca in cazul spagilor primite in IPJ Braila asteptam inca un raspuns oficial, in acest caz dorim doar o invitatie la nunta, ne-ar face sa credem ca comisarul (sic!) este un om de cuvant.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente