Acasă Eveniment Tragedie! Doi braileni, sot si sotie, au murit dupa ce masina a...

Tragedie! Doi braileni, sot si sotie, au murit dupa ce masina a intrat intr-un copac


Un autoturism, condus de un brailean in varsta de 45 de ani din localitatea Bertestii de Jos, a intrat intr-un copac pe DN 22A intre localitatile Topolog si Saraiu, judetul Tulcea. Atat soferul cat si sotia acestuia au murit in urma accidentului.


Ieri, in jurul orei 16:50, pompierii ISU Delta au fost solicitati pentru a interveni in gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe DN 22A intre localitatile Topolog si Saraiu. Un autoturism cu numere de Braila, a intrat in coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.


La fata locului s-au deplasat 9 subofiteri cu o autospeciala de stingere cu modul descarcerare si o ambulanta SMURD, precum si doua echipaje din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Tulcea.


Din nefericire, persoana aflta in drepata soferului, o femeie de 35 de ani a decedat. Salvatorii au actionat de urgenta pentru extragerea conducatorului auto, acesta fiind preluat de un echipaj SAJ si transportat la spital cu multiple trautisme, insa la scurt timp barbatul a decedat.

Pompierii au mai asigurat masuri de prevenire si stingere a incendiilor la locul accidentului, prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.


Cauzele si circumstantele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentantii institutiilor abilitate in acest sens.

Exit mobile version