20.9 C
Brăila
luni, iunie 5, 2023
AcasăEvenimentEXCLUSIVITATE / Razboiul bate la usa. Avem dovada ca se fac recrutari...

EXCLUSIVITATE / Razboiul bate la usa. Avem dovada ca se fac recrutari la Braila

Razboiul cu rusii bate la usa. In ciuda faptului ca autoritatile incearca sa ne linisteasca, Braila cauta soldaţi pe fondul crizei din Ucraina. Sunt puse la bataie peste 400 de locuri, iar conditiile de admitere au fost comunicat oficial.
Pentru perioada de instruire de doua saptamani, soldatii in rezerva vor fi remunerati cu 2.700 de lei net. De asemenea, exista si o „indemnizatie de instalare”, care ar putea spori venitul pana la 3.900 de lei.
In perioada in care voluntarii nu participa la instructie, acestia vor fi remunerati lunar cu sume cuprinse intre 989 de lei si 1.445 de lei. Dupa ce au fost admisi, candidatii pot reveni la meseria de baza si doar in caz de nevoie vor fi trimisi la lupta, din calitatea de soldati in rezerva.
Astfel, campania de recrutare are ca scop ocuparea a 444 de locuri de rezervisti voluntari (maistri militari, subofiteri, gradati si soldati), ramase disponibile in unitati militare din 15 judete– Arad, Bacau, Bistrita-Nasaud, Braila, Buzau, Calarasi, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Ilfov, Olt, Prahova, tulcea si Vrancea.

In prezent, Romania are in jur de 70.000 de soldati incadrati la Ministerul Apararii Nationale, plus inca 50.000 in rezerva.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente