Acasă Eveniment Casa ORORILOR din Braila / Din IUBIREA INTERZISA dintre doi frati s-au...

Casa ORORILOR din Braila / Din IUBIREA INTERZISA dintre doi frati s-au nascut doi copii

Cazul revoltator care a cutremurat Braila a ajuns pe masa magistratilor de la Judecatoria Faurei. Incepe judecata în dosarul celor doi frati, din localitatea Mircea Voda, acuzati de incest. Conform informatii transmise de catre oamenii legii, se pare ca cei doi tineri, frate si sora, au intretinut relatii intime inca din 2018 insa nimeni nu a sesizat anomalia din familia lor. Grozavia dura de mai bine de 3 ani, insa nici familia nici vecinii nu au banuit nimic.
Astfel, cei doi, barbatul in varsta de 31 de ani si sora lui in varsta de 26 de ani, sunt acuzati de incest, dupa ce, in urma povestii lor ilegale de dragoste au venit pe lume doi bebelusi, pe care au decis sa-i abandoneze. Micutii au ajuns astfel in grija statului.
Pe 14 decembrie, la Judecatoria Faurei a fost inregistrat dosar penal care ii viza pe cei doi. Procurorii i-au trimis in judecata, iar pe 18 ianuarie s-a pronunta prima solitie in acest caz de incest. Incepe judecata celor doi.
Constata legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul nr. 1526/P/2020 din data de 24.11.2021 emis de Parchetul de pe langa Judecatoria Faurei, privind pe inculpatul B. F., trimis în judecata, în stare de libertate, pentru savarsirea a doua infractiuni de «incest», prev. de art. 377 C.pen., cu aplic. art. 38 alin.1 C.pen. si pe inculpata B. A., trimisa în judecata, în stare de libertate, pentru savarsirea a doua infractiuni de «incest». Constata legalitatea administrarii probelor, precum si a efectuarii actelor de urmarire penala. Dispune inceperea judecatii cauzei privind pe inculpatii B. F. si B. A. Cu drept de contestatie”.

Se pare ca relatia ilegala a celor doi frati a inceput in urma cu mai bine de trei ani, insa totul a iesit la iveala anul trecut.
Procurorii sustin ca, in perioada 2018-2019, fratii au intretinut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Voda, raporturi care s-au concretizat cu conceperea si nasterea a doi minori.

Din probele administrate în cauza rezulta ca, în perioada 2018 – 2019, fiind rude de gradul II, respectiv frate si sora, inculpatii B.F. si B.A. au intretinut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Voda, judetul Braila, raporturi ce au avut ca urmare conceperea si nasterea minorilor B.C.R. si B.R.D”.
Potrivit Noului Codul Penal, raportul sexual consimtit, savarsit intre rude in linie directa sau între frati si surori, se pedepseste cu închisoarea de la un an la 5 ani.

Exit mobile version