Acasă Publicitate Anunt public

Anunt public

ORANGE ROMANIA S.A. anunta publicul interesat asupra luarii de catre Agentia pentru Protectia Mediului Braila a deciziei etapei de incadrare in procedura de evaluare a impactului asupra mediului proiectul: INSTALARE TRASEU AERIAN FIBRA OPTICA (RETEA FTTH) PE STALPII S.D.E.E. MUNTENIA NORD S.A. SI NOI PROIECTATI, IN COMUNA CHISCANI, JUDETUL BRAILA”, propus a fi amplasat in judetul Braila, comuna Chiscani, extravilan si intravilan satele Chiscani, Lacu Sarat, Varsatura; nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu necesita parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Braila – mun. Braila, Bd. Independentei, nr. 16, Bl. B5, in zilele lucratoare intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbr.anpm.ro-secțiunea Reglementări/Acordul de mediu/Drafturi acte reglementare.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Braila.

Exit mobile version