Acasă Eveniment  “Smecher” din Braila, arestat dupa ce a santajat conducerea unei sali de...

 “Smecher” din Braila, arestat dupa ce a santajat conducerea unei sali de jocuri de noroc sa ii dea inapoi suma pe care o pierduse la aparate: 30000 de euro

Suparat ca a pierdut zeci de mii de euro la pacanele, un barbat din comuna Viziru a fortat atat angajatii cat si conducerea salii sa ii dea banii inapoi, prin santaj si violenta. Politia s-a sesizat, iar barbatul cu apucaturi de interlop a sfarsit in spatele gratiilor.

Un barbat din judetul Braila a fost arestat preventiv pentru santaj dupa ce ar fi constrans, prin amenintari si acte de violenta, personalul si conducerea unei sali de jocuri de noroc sa-i restituie suma de 30.000 de euro, bani pe care acesta ii pierduse, in timp, la jocuri.

In fapt, in data de 13.10.2021, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca in perioada 06-12.10.2021, barbatul, in varsta de 43 de ani, ar fi costrans prin amenintari si acte de violenta personalul si conducerea unei societati, tip jocuri de noroc, sa ii dea suma de 30.000 de euro, suma pe care barbatul ar fi pierdut-o de-a lungul timpului in sala de jocuri.

In urma cercetarilor si a rezultatelor obtinute, in data de 31.01.2022, Marian Mitianu, cunoscut cu porecla de Culea, a fost retinut de politisti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore.

Astfel, in ziua de 02.02.2022, instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Insuratei si a dispus fata de barbat masura arestarii preventive pentru 30 de zile, acesta fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Braila. 

Exit mobile version