Acasă Eveniment Bataie intr-o scoala din Braila / Un copil de 10 ani si-a...

Bataie intr-o scoala din Braila / Un copil de 10 ani si-a batut colegii

Este ancheta la scoala gimnaziala “Sfantul Andrei” din Braila, acolo unde un elev de 10 ani a fi lovit mai multi colegi. Situatia ar exista de aproximativ trei ani, insa pana acum nu s-ar fi luat nicio masura.  Acum, minorul a fost consiliat, iar reprezentantii unitatii de invatamant si politistii fac cercetari pentru a afla de la ce a pornit scandalul.

Politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, in unitatea scolara, elevul problema ar fi lovit mai multi colegi.

In urma verificarilor efectuate, politistii  au stabilit identitatea elevului in cauza, fiind vorba de un baiat, in varsta de 10 ani, din Braila.

In continuare, sunt efectuate cercetari, in vederea stabilirii cu exactitate a situatiei de fapt.

Politistii au procedat la consilierea minorului, in prezenta reprezentantilor unitatii de invatamant si a unui inspector scolar.

Conform informatiilor furnizate de Biroul de presa al IPJ Brailam, la nivelul I.P.J. Braila, nu au fost inregistrate sesizari cu privire la existenta acestui eveniment.
Conform surselor noastre,  doi dintre parinti au scos certificate medico-legale pentru copii lor, pe care ulterior le-au trimis la Inspectoratul Scolar Judetean.

Exit mobile version