10.2 C
Brăila
miercuri, martie 22, 2023
AcasăEvenimentBraileni, au ajuns tichetele de masa pentru vaccinati!

Braileni, au ajuns tichetele de masa pentru vaccinati!

A ajuns la Braila un nou lot de tichete de masa pentru persoanele vaccinate cu schema completa anti-coronavirus. DSP Braila a inceput repartizarea tichetelor in centrele de vaccinare pentru a fi distribuite catre populatia eligibila. Conform regulii stabilite de autoritati, beneficiaza toate persoanele vaccinate cu schema completa dupa 3 septembrie. Potrivit conducerii DSP Braila, de aceasta data este vorba despre un numar de 121.875 de tichete de masa, ajungand la 24.375 de beneficiari care s-au vaccinat cu schema completa impotriva virusului SARS-CoV-2.

Recompensa are o valoare totala de 100 de lei si se acorda sub forma unor tichete de masa pe suport hartie, respectiv 5 tichete in valoare de 20 de lei fiecare. Persoanele eligibile pentru primirea alocatiei de hrana sunt persoanele care se vaccineaza  impotriva Covid-19 cu schema completa de vaccinare, dupa data intrarii in vigoare a Ordonantei Guvernului nr.19/2021, respectiv 3 septembrie 2021. Aceasta masura este menita sa duca la relansarea campaniei de vaccinare, in contextul aparitiei noilor variante Delta si Omicron, ale coronavirusului.

Tichetele se elibereaza la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, in functie de locul in care v-ati vaccinat.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente