22.2 C
Brăila
marți, mai 30, 2023
AcasăEconomieLovitura dura pentru brailenii care merg cu autobuzul

Lovitura dura pentru brailenii care merg cu autobuzul

Incepand cu 1 martie, brailenii vor scoate din buzunare mai multi bani pentru o calatorie cu autobuzul sau cu tramvaiul prin oras. Mai precis, pretului unui bilet va creste de la 2 lei, cat este in prezent, la 2.5 lei.
Cresterea pretului la transportul in comun este argumentata de cresterea costurilor cu combustibilul, energie electrica, piese de schimb, materiale consumabile, impozite si taxe, precum si de cheltuielile cu personalul.
Astfel, in sedința ordinara din 11 februarie, Consiliul Local Municipal Braila a adoptat o hotarare prin care, incepand cu 1 martie 2022, vor fi majorate preturile biletelor de transport in comun de la 2 lei la 2,5 lei. Consilierii localii municipali Valentin Patarlageanu si Daniel Tudose, membri in AGA la SC Braicar SA, sunt initiatori proiectului de hotarare. Acesta a trecut cu 20 de voturi ”pentru” (consilierii PSD si PMP) si 7 ”impotriva” ( grupul consilierilor PNL).

1 martie, brailenii vor scoate din buzunar mai multi bani pentru o calatorie cu autobuzul sau cu tramvaiul prin oras. Mai precis, pretului unui bilet va creste de la 2 lei, cat este in prezent, la 2.5 lei. Si pretul abonamentelor de transport pe o luna, in municipiu, va creste de la 65 de lei in prezent, la 75 de lei. Si brailenii care isi fac abonament pe ruta Vidin-Combinat vor scoate din buzunare bani in plus. De la 130 de lei, abonamentul ajunge la 150 de lei.

Cresterea pretului la trasnportul in comun este argumentata de cresterea costurilor costurilor de la combustibili, energie electrica, piese de schimb, materiale consumabile, servicii furnizate de terti, impozite si taxe, precum si a cheltuielor cu personalul.

Astfel, in sedința ordinara din 11 februarie, Consiliul Local Municipal Braila a adoptat o hotarare prin care incepand cu 1 martie 2022 vor fi majorate prețurile biletelor de transport in comun de la 2 lei la 2,5 lei. Consilierii localii municipali Patarlageanu Valentin si Tudose Daniel, membri in AGA la SC Braicar SA, sunt initiatori proiectului de hotarare, care a trecut cu 20 de voturi ”pentru” (consilierii PSD si PMP) si 7 ”impotriva” ( grupul consilierilor PNL).

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente