19.4 C
Brăila
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăEvenimentPolitist si jandarm din Braila, stropiti in ochi cu o substanta chimica...

Politist si jandarm din Braila, stropiti in ochi cu o substanta chimica / Agresorul, un om al strazii

Un om al strazii din Braila este cercetat pentru ultraj dupa ce, la sfarsitul lunii ianuarie, a stropit cu o substanta chimica in ochi pe doi oameni ai legii. Incidentul a avut loc in ziua de 29 ianuarie 2022 in Braila. Jandarmul si politistul au fost solicitati sa intervina la un scandal, provocat chiar de agresor, acesta fiind un cunoscut om al strazii din Braila. Cei doi au fost stropiti cu o substanta chimica si au arsuri in zona ochilor. Barbatul fara adapost a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 10.02.2022.

La data de 29.01.2022, in jurul orei 20,30, in timpul unei interventii a organelor de ordine publica, inculpatul a aruncat cu o solutie chimica si a provocat vatamari corporale ca urmare a unor arsuri oftalmice, persoanelor vatamate, respectiv unui agent de politie din cadrul Politiei municipiului Braila si unui jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu”, au stabilit anchetatorii.

Pe 10 februarie, procurorii au cerut Judecatoriei Braila arestarea preventiva a agresorului pentru comiterea a doua fapte de ultraj. 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Comentarii recente