Acasă Editorial Catalin Iordache se retrage de la conducerea InfoBraila / Mimi Valsan il...

Catalin Iordache se retrage de la conducerea InfoBraila / Mimi Valsan il inlocuieste

Mirela Valsan este noul sef al grupului InfoBraila. Ea il inlocuieste pe Catalin Iordache la conducerea celui mai complet trust de presa din Braila. Dupa o activitate de mai multi ani Mimi Valsan va da un nou implus, o noua forma si o noua orientare trustului, se arata intr-un comunicat de presa emis de actionariatul ziarului.

“Evident, raspunderea, in totalitate, pentru orice decizie luata la InfoBraila imi va apartine. Dar, doar din punct de vedere penal si civil. Cat priveste viziunea, continutul editorial si deciziile privind orientarea InfoBraila, cred ca cel mai bun om, in acest moment, este Mimi Valsan. A dovedit in nenumarate randuri ca poate face asta. Nu-mi ramane decat sa-i urez succes si sa o asigur, scapand-o de grijile civile, penale si financiare, sa astept sa vad, prin echilibru si acuratetea stirilor InfoBraila ca este ceea ce trebuie in conducerea celui mai citit ziar din Braila. Este necesar, ca atunci cand gasesti oameni care fac din stiri doar stiri sa-i sustii si sa-i promovezi” a spus proprietarul ziarului Catalin Iordache.

Reamintim cititorilor nostrii ca Stefan Catalin Iordache este cel care a detronat toate pozitiile de lider al presei locale, rand pe rand, demonstrand ca a fi corect si echilibrat este reteta succesului in media.

Exit mobile version