Acasă Local Sondaj / PSD sta la 60% / PNL in plina cadere

Sondaj / PSD sta la 60% / PNL in plina cadere

Un sondaj de opinie comandat de cotidianul InfoBraila arata ca PSD isi consolideaza politica de lider. Realizat pe un esantion reprezentativ format din 1.115 persoane, intervievate telefonic, sondajul arata ca 60% dintre cei care si-au manifestat intentia de vot ar vota PSD daca duminica viitoare ar fi alegerile.

Potrivit sondajului, principalii contracandidati ai PSD sunt in cadere libera. Atat AUR, care a furnizat un rezultat surprinzator la Braila, cat si PNL se prabusesc. Cifra arata ca cele doua partide care concureaza la Braila au pierdut peste 20% din increderea electoratului castigata la ultimele alegeri.

“Este normal sa fie asa, pentru ca opozitia braileana nu exista. Cu mici, exceptii, extrem de mici, cei care cred si se cred ca facand parte din partidul de opozitie nu sunt decat niste jucatori jalnici de sah politic, in fapt doar niste pioni care nu vor ajunge niciodata sa fie transformati in rege. Asistam la o minimalizare a asa-zisei opozitii, care se traduce prin faptul ca aceasta nu este in stare sa furnizeze solutii viabile si, hilar, nici macar sa se opuna. Mizez pe faptul ca in PSD va invinge ratiunea si ca, in acest fel, PSD isi va autocenzura deciziile politice suplinind o opozitie care nu exista” a declarat pentru InfoBraila Catalin Iordache, proprietarul trustului InfoBraila.

“Reamintim cititorilor nostri ca PSD detine majoritatea absoluta atat in CLM cat si in CJ, ceea ce inseamna ca doar bunul simt si, repet, autocenzura PSD sunt singurele variabile luate acum in calcul” a conchis Catalin Iordache.

Exit mobile version