19.9 C
Brăila
vineri, septembrie 29, 2023
AcasăLocalEpidemie de permise false din Republica Moldova

Epidemie de permise false din Republica Moldova

Tot mai multe documente auto sunt falsificate, in special permise de conducere. Trecerea examenului pentru obtinerea permisului auto nu este o “treaba simpla”. Aparent, acesta ar fi motivul pentru care multi incearca sa obtina permisul mult-visat pe cai mai putin ortodoxe.


Cei care sunt prinsi cu documente auto false ajung in cele din urma in instanta. La proces, cei mai multi dintre ei isi recunosc faptele si povestesc cum au obtinut inscrisurile falsificate.


O “fabrica” de permise auto false a fost descoperita de oamenii legii, la Iasi. Cei care doreau permis auto fara sa treaca prin cursurile si examenele de la scoala de soferi sau cei cu permisul suspendat, erau nevoiti sa scoata din buzunare 1.000 de euro. Permisul auto era valabil pentru Republica Moldova.


Unul dintre intiatorii acestui serviciu a fost identificat de politisti. Barbatul a fost oprit de oamenii legi, moment cand a prezentat un permis auto fals, inregistrat in Republica Moldova, pe numele sau.


In urma cercetarilor, politistii au descoperit ca permisul era fals, iar inculpatul nu fusese nici macar o data in Republica Moldova.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Anunt public

Anunt public

Anunt public

Comentarii recente