9 C
Brăila
luni, martie 27, 2023
AcasăEconomieScumpire SOC la pompa! Benzina, aproape 8 lei / Brailenii sunt loviti...

Scumpire SOC la pompa! Benzina, aproape 8 lei / Brailenii sunt loviti in plin


Scumpiri progresive si sigure. Si in Braila, ca peste tot in Romania, carburantii au ajuns ca pret la un nivel fara precedent in ultimii 10 ani. In curand, benzina si motorina vor deveni un lux pentru multi soferi. Mergem spre opt lei, mai ales ca tensiunile de la granita cu Ucraina urca pretul barilului.

In ritmul acesta, mijloacele de transport in comun vor fi luate cu asalt de brailenii care nu isi vor mai permite sa isi porneasca, dimineata, masinile personale. Fie ne facem abonamente la mijloacele de transport in comun, fie trecem pe electric.
Litrul de benzina si motorina costa acum peste 7 lei la majoritatea benzinariilor din municipiu. Cel mai mult la buzunare ne arde benzina premium, care este la cativa bani distanta de pragul psihologic si economic de 8 lei.
Daca alimentezi din buricul targului, respectiv de la statiile din Dorobanti, Calea Calarasilor sau soseaua Buzaului, pretul carburantilor trece bine de 7 lei pe litru.

Ieri, la cele doua statii OMV din soseaua Buzauui, benzina superioara costa 7,77 lei/litru, iar motorina superioara a urcat pana la 7,58 lei/litru.


La MALL, pe Calea Calarasilor, litrul de benzina costa 7,12 de lei, iar motorina era usor trecuta de 7 lei, respectiv 7,09 lei/litru.


Rompetrol vindea benzina standard cu 7,58 de lei/litru, iar pe cea superioara cu 7,77 lei. Motorina a sarit si ea de 7 lei pe litru, ajungand la 7,09 – 7,12 lei/litru.


Singurele locuri unde benzina standard este sub 7 lei sunt statiile Lukoil si Petrom.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Most Popular

Comentarii recente