Acasă Eveniment EXCLUSIVITATE /O vaca din Ulmu da mai mult lapte pe muzica formatiei...

EXCLUSIVITATE /O vaca din Ulmu da mai mult lapte pe muzica formatiei Azur

Multi dintre noi nu ne putem inchipui o zi fara muzica, ea joaca un rol important in viata noastra si adesea ne ajuta sa fim mai productivi si mai eficienti. Muzica nu ramane fara efect nici in cazul vacilor, acestea dau mai mult lapte cand se simt bine si se pare ca muzica are un efect benefic in acest sens.

Desi ni s-ar parea o gluma, vacile dau mai mult lapte pe muzica. O braileanca, din comuna Ulmu, ne-a demonstrat ca se poate. Femeia a hotarat sa-i imbunatateasca traiul vacii sale si sa se ocupe nu doar de ingrijire si hrana, ci si de relaxarea acesteia. Muzica este o adevarata placere pentru femeia de 43 de ani cat si pentru bovina sa.

Femeia sustine ca de cand ii pune muzica vacii sale, da mai mult lapte. Muzica reduce stresul pe care bovina il resimte si duce la cresterea productivitatii.

“De cand Veronica (vaca) asculta muzica formatiei Azur este mai relaxata, ceea ce a dus la un randament mai mare al productiei de lapte” a declarat proprietara Veronicai.

Azur este o formatie de muzica de petrecere, infiintata in 1979 la Braila. Dintre toate formatiile, Azur a ramas una dintre preferatele publicului roman.

VEZI VIDEO AICI

Exit mobile version