12 C
Brăila
sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăEvenimentBombardament cu rachete la 115 km de Braila

Bombardament cu rachete la 115 km de Braila

In aceasta dimineata, armata rusa a lansat un atac cu rachete asupra unei baze militare din satul Cairaclia (Loshchinovka), regiunea Odesa, aflat la doar 15 km de granita cu Romania si la doar 115 km de Braila.

Atacul a fost anuntat pe reteaua de socializare Facebook de primarul orasului Ismail, Andrei Abramchenko. Acesta a mentionat ca atacul a vizat o unitate militara din satul Cairaclia.

Nu este specificat daca exista morti sau raniti. Primarul le-a cerut insa locuitorilor orasului Ismail sa ramana in case.

Dragi cetateni din Ismail! A avut loc un atac cu rachete asupra unei unitati militare din satul Loshchynivka. In legatura cu o lovitura cu rachete asupra unei unitati militare din Loshchynivka, va rog sa ramaneti acasa daca este posibil, pana cand situatia operationala este complet clarificata”, a spus Abramchenko.

Lovitura cu rachete asupra bazei militare din Loshchinovka, langa Izmail, regiunea Odesa”, scrie seful Consiliului Public din cadrul Administratiei Regionale de Stat Odesa, Serghei Bratchuk.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente