Acasă Eveniment Un profesor de prestigiu din Braila a murit / “Au revoir madame...

Un profesor de prestigiu din Braila a murit / “Au revoir madame Gheorghiu!”

Un profesor de prestigiu din Braila a murit ieri. Este vorba despre doamna Eleonora Gheorghiu, care preda limba franceza. Vestea a socat intreaga comunitate, mai ales pe colegi si fostii elevi.

Mesajele de condoleante au curs pe retelele sociale, atat din partea colegilor profesori cat si din partea fostilor elevi, generatii si generatii de copii care au rostit prima data “Bonjour madame” sub indrumarea doamnei Gheorghiu.

Cu mare durere in suflet va anuntam ca ingerul nostru pazitor, mama si bunica noastra buna si frumoasa s-a stins din viata. Cei care doresc sa-si ia la revedere pentru o ultima data pot veni la Biserica Sf. Constantin, astazi si maine pana la ora 20:00. Inmormantarea va avea avea loc vineri, 4.03.2022 la ora 11

“Condoleante, te imbratisez tare tare, imi pare rau pentru pierderea ta, doamna profesoara a fost un om deosebit, drum lin sa aiba intr-o lume mai buna!”

“Condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

“Sincere condoleanțe!Dumnezeu sa o odihneasca in pace!Sunt profund socata,nu am cuvinte!Un om atat de frumos!“

“Drum lin catre ingeri doamna profesoara!”

Doamna profesoara mi-a insuflat si mie dragostea pentru limba franceza, cu bunatate si rabdare. Va multumesc! Domnul sa va aiba in paza. AU REVOIR, MADAME!!!

Semnat Mirela Valsan, fosta eleva a scolii nr. 8, Ion Bancila.

Cei care vor sa ii aduca un ultim omagiu pot merge la Biserica Sf. Constantin. Inmormantarea va avea avea loc vineri, 4.03.2022 la ora 11.

Exit mobile version