12 C
Brăila
sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăEvenimentVIDEO Tancuri si blindate pe strazile din Romania

VIDEO Tancuri si blindate pe strazile din Romania

Aproximativ 900 de militari romani si americani, cu peste 70 de mijloace tehnice, se vor instrui in comun, in perioada 2-10 martie, la Centrul Secundar de Instruire pentru Lupta al Fortelor Terestre Romane din Smardan, judetul Galati, in cadrul exercitiului „Justice Eagle 22.1”, informeaza Ministerul Apararii Nationale.

Convoaiele de personal si tehnica se vor deplasa, in zilele de 1 si 2 martie, pe caile de comunicatii rutiere spre baza din Smardan, mai transmite MApN.

Tragerile de lupta in cadrul exercitiului se executa cu tancuri T-55, transportoare amfibiu blindate TAB-77, vehicule de lupta ,,Bradley” si transportoare blindate Stryker.

Militarii americani participanti fac parte din detasamentele dislocate in Romania ca parte a masurilor de consolidare a posturii aliate pe intreg flancul estic al NATO, ca formula defensiva de asigurare a securitatii aliatilor si de descurajare a actiunilor agresive in regiunea Marii Negre.

Militarii romani fac parte din unitati ale Brigazii 9 Mecanizata „Maraşeşti” (Batalionul 341 Infanterie ,,Constanta”, Batalionul 911 Infanterie ,,Capidava”, Batalionul 912 Tancuri ,,Scythia Minor”, Batalionul 114 Tancuri ,,Petru Cercel” si Batalionul 168 Sprijin Logistic ,,Pontus Euxinus”).

Au fost vazute si tancuri care se indreapta spre sudul Romaniei.

Vezi VIDEO AICI cu tancurilsi blindate pe strazile din Romania

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente