21.9 C
Brăila
vineri, iunie 2, 2023
AcasăPOLITICAVolodimir Zelenski: Nu vom uita si nu vom ierta. Va veni Ziua...

Volodimir Zelenski: Nu vom uita si nu vom ierta. Va veni Ziua Judecatii 

“Astazi este o duminica binecuvantata. Dar nu vom ierta sute si sute de victime. Mii si mii de suferinte. Si Dumnezeu nu va ierta. Nu azi. Nu maine. Niciodata. Si in locul celor iertati, va fi Ziua Judecatii”, a afirmat Zelenski, intr-un mesaj pe Facebook.

“Ii vom pedepsi pe toti cei care au comis atrocitati in acest razboi. Vom gasi fiecare nenorocit care a bombardat orasele noastre, oamenii nostri, care au tras cu rachete, care au dat ordine. Vor avea un loc linistit pe acest pamant doar cand vor fi in mormant. Rusia a anuntat ca maine va bombarda intreprinderile noastre din industria de aparare. Cele mai multe dintre ele sunt situate in orasele noastre, cu civili in jur. Este o crima, pur si simplu o crima. Si nu am vazut niciun lider mondial reactionand la asta astazi, niciun politician occidental. Ganditi-va la sentimentul de neputinta pe care il au ocupantii daca isi anunta atrocitatile din timp! Totul pentru ca nu exista nicio reactie. Niciun cuvant. E ca si cum toti liderii occidentali erau plecati astazi. Sper ca macar veti observa asta maine si veti reactiona.O familie de patru persoane a fost ucisa astazi la Irpen. Un barbat, o femeie si doi copii. In drum, cand incercau sa plece. O intreaga familie. Cate astfel de familii au murit in Ucraina. Indrazneala agresorului este un semnal clar pentru Occident ca sanctiunile impuse nu sunt suficiente. Nu se poate ascunde aceasta realitate. Nu se pot ascunde noile crime din Ucraina”, a declarat presedintele ucrainean.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente