22.5 C
Brăila
luni, iunie 5, 2023
AcasăEvenimentISTERIA brailenilor a trecut / Dupa o noapte de panica, cozile din...

ISTERIA brailenilor a trecut / Dupa o noapte de panica, cozile din benzinarii au disparut

Imagini incredibile au fost surprinse, aseara, la benzinariile din Braila, dar si din tara, dupa ce zvonurile ca litrul de combustibil va ajunge la 11 lei pe litru a fost imprastiat rapid si a creat panica in randul oamenilor. Asa ca sute de soferi au luat cu asalt statiile de carburant si au stat la cozi ore-n sir pentru a face plinul, de teama scumpirilor. Unii dintre ei au avut si canistre pe care le-au umplut pana la refuz.

In dimineata zilei de 10 martie 2022, preturile carburantilor nu au depasit 10 lei, asa cum s-a crezut. In Braila, litrul de benzina oscileaza intre 7,5-8,5 lei , iar putine benzinarii au depasit 9 lei litrul de motorina.

Care este pretul benzinei si al motorinei in Braila azi, 10 martie 2022

Cozile din seara trecuta au disparut in aceasta dimineata, dupa ce preturile la carburant nu au atins cotele alarmante zvonite. Joi dimineata, 10 martie 2022, pretul benzinei a crescut cu cateva zeci de bani, dar in niciun caz nu s-au adeverit zvonurile ca pretul carburantului va exploda. Benzinariile din Braila vind in aceasta dimineata litrul de benzina standard cu valori cuprinse intre 7.94 si 8.49 lei  pe litru.

Cea mai scumpa benzina premium este la Mol, acolo unde pretul este jur de 9.52 lei pe litru. Mol a explicat cresterea pretului benzinei in Romania prin problemele cu care se confrunta la o rafinarie din Ungaria si pe seama restrictionarii cantitatii vandute in Ungaria, in contextul in care Guvernul Orban a impus o plafonare a preturilor.

La Lukoil benzina este in jur de 8,13 lei litrul. La Petrom benzina se vindea cu 8,69 lei litrul.

Nicio benzinarie nu vindea, joi dimineata, litrul de benzina cu 10 sau 11 lei.

In privinta motorinei, aceasta este vanduta de majoritatea benzinariilor cu peste 8 lei. Doar la Mol litrul de motorina premium e in jur de 9,52 lei.

De astazi, incep controalele la benzinariile care au incercat sa capitalizeze panica si au marit in cursul serii, complet nejustificat si pe fondul cozilor uriase, pretul combustibililor. 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro
- Advertisement -https://cciabr.ro/servicii-cciabr/cursuri/

Most Popular

Comentarii recente