Acasă Eveniment Calea ferata din Chiscani, furata de hotii de fier vechi / Prinsi...

Calea ferata din Chiscani, furata de hotii de fier vechi / Prinsi in flagrant cand incarcau sinele in duba

Cinci braileni, printre care si doi minori de 17 ani, au fost prinsi in flagrant in data de 9 martie, cand incercau sa fure bucati din calea ferata de la Chiscani.

Politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala, au retinut un barbat in varsta de 35 de ani din sat Silistraru, doi tineri in varsta de 18 si 25 ani, din sat Silistraru, respectiv din sat Latinu, precum si doi minori, in varsta de 17 ani, din Braila respectiv din sat Silistraru, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

In fapt, la data de 09.03.2022, cele cinci persoane au fost depistate in flagrant de catre politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala, in timp ce sustrageau un numar de 23 de traverse metalice ale sinei de cale ferata, in zona cuprinsa intre DE 5845 si DC 8, pe care ulterior le-au incarcat intr-o autoutilitara.

In urma controlului corporal efectuat, asupra acestora au fost gasite doua rangi metalice, un ciocan, o cheie tip mox si mai multe chei tubulare, ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

In cursul zilei de 11 martie a.c., Judecatoria Braila a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Braila si  a dispus arestarea preventiva a barbatului in varsta de 35 de ani si a tinerilor in varsta de 18 si 25 de ani, fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Braila.

De asemenea, fata de cei doi minori a fost dispusa masura arestului la domiciliu.

Exit mobile version