Acasă Administratie Brailean nemultumit: “M-am saturat sa imi “indoi” masina pe strada Grivita!”

Brailean nemultumit: “M-am saturat sa imi “indoi” masina pe strada Grivita!”

Strada Grivita, cosmarul soferilor braileni si capcana celor care sunt in trece si nu ii cunosc “secretele”. Cu trecerea timpului, damburile si gropile din asfalt s-au adancit atat de tare incat cu greu iesi cu masina “nebotita”.

Problemele de acolo s-au acutizat in ultimii ani, strada devenind un adevarat pericol pentru soferi. Necunoscatorii care trec cu viteza pe acolo se aleg, in cel mai bun caz, cu un mare gol in stomac, mai ceva ca intr-un carusel din Disneyland. Intr-un caz nefericit, dupa trecerea hopului neasteptat si nesemnalizat, poti pierde cu usurinta controlul volanului, riscand sa intri in vreo masina parcata pe dreapta.

Autoritatile dau din umeri, aratand cu degetul catre firma care a realizat lucrarile. Anul trecut, primarul Dragomir garanta ca aceasta va intra in reparatii in septembrie 2021, banii pentru reparatii urmand sa vina din garantia oferita de firma in cauza. Nici pana astazi acest lucru nu s-a intamplat.

Brailenii, satui sa isi strice masinile pe strada Grivita, ne-au trimis pe adresa redactiei mai multe filmulete care arata cum se zdruncina autobuzele si masinile cand trec peste damburile care, de la zi la zi, se adancesc.

Vezi aici VIDEO Ne-am saturat sa ne botim masini pe strada Grivitei!

Pana si pilonii rosii care avertizau pericolul au disparut dupa doar cateva zile

Dupa ce ziarul Infobraila a tras un semnal de alarma, publicand un articol intitulat sugestiv “Valurile Dunarii de pe strada Grivita” in data de 20 iunie 2019, damburile periculoase de pe strada amintita au fost in sfarsit semnalizate cu piloni rosii. Semnalizarea pericolului nu a rezistat insa mult timp, disparand dupa doar cateva zile. Pericolul a ramas!

Exit mobile version