Acasă Eveniment Scandal in miez de noapte, in plina strada in Braila / Tanar...

Scandal in miez de noapte, in plina strada in Braila / Tanar talharit

Un tanar din Braila a fost talharit in miez de noapte, pe o strada din municipiu, de catre un barbat din judetul Buzau. Buzoianul, nu numai ca i-a smuls din mana banii, ci i-a adresat si injurii.

Conform informatiilor furnizate de Biroul de Presa al IPJ Braila, intreaga scena s-a petrecut duminica, in jurul orei 22:20. Politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale au fost sesizati prin apel 112, de un tanar in varsta de 20 de ani din Braila, cu privire la faptul ca o persoana necunoscuta i-a smuls din mana suma de 20 de lei.

Politistii s-au deplasat la fata locului si au depistat un barbat, in varsta de 42 de ani, din judetul Buzau, care i-ar fi smuls din mana tanarului suma de 20 de lei si i-ar fi adresat injurii, in timp ce se afla in fata unei societati comerciale de pe raza municipiului.

Acesta a fost condus la sediul politiei pentru audieri, ulterior fiind retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata.

In cursul zilei de 21 martie a.c., Judecatoria Braila a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Braila si a dispus arestarea preventiva a barbatului fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Braila.

Exit mobile version