19.9 C
Brăila
vineri, septembrie 29, 2023
AcasăPublicitateAnunt public

Anunt public

Aceasta informare este efectuata de, COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII MARITIME GALATI, cu sediul in Galati, str. Portului, nr.34 , tel. 0236/460070, ce intentioneaza sa  solicite de la ADMINISTRATIA BAZINALA DE APA BUZAU-IALOMITA , aviz de gospodarire a apelor  pentru realizarea lucrarilor de

“MODERNIZAREA SI DEZVOLATREA PORTULUI MINERALIER GALATI”, amplasate in Portul Mineralier, orasul Galati, judetul Galati.

Aceasta investitie este o investitie noua. Ca rezultat al procesului de productie nu vor rezulta ape uzate.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Pesoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului, sau la Tatiana Stoica, tel 07564416050, dupa data de 23.03.2022.

RELATED ARTICLES

Anunt public

Anunt public

Anunt public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -https://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.rohttps://cciabr.ro
- Advertisement -https://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.rohttps://braila.postliceala.ro

Most Popular

Anunt public

Anunt public

Anunt public

Comentarii recente